Sångaren Hudson Luiz från Mangueira till Carnival Cruise 2014

facebook.3xrio-de-janeiro

Vi har lyckats boka tre toppmusiker från Rio de Janeiro till höstens stora karnevals-kryssning Carnival Cruise, den 21 november. (Se även: http://carnivalcruise.se)

Hudson Luiz, officell sångare i Mangueira gästar Carnival Cruise Stockholm 2014.

Hudson Luiz, officell sångare i Mangueira gästar Carnival Cruise Stockholm 2014.

Hudson Luiz (Rio de Janeiro) – En av de oficiella sångarna i den världsberömda sambaskolan G.R.E.S. Estação Primeira de Mangueira.

Serrinha Raiz, super-slagverkaren från Rio är en av musikerna på Carnival Cruise Stockholm 2014.

Serrinha Raiz, super-slagverkaren från Rio är en av musikerna på Carnival Cruise Stockholm 2014.

Serrinha Raiz (Rio de Janeiro / Brasilien). Välkänd musiker från den brasilianska samba- och karnevalsscenen som har spelat med artister som Jorge Aragão, Don Ivona Lara, Monarco m fl. Är av många ansedd som en av de främsta på att traktera instrumentet Caixa (virveltrumma) i Rio de Janeiro och har vid ett flertal tillfällen varit över i Europa och hållit workshops i slagverk. Serrinha har de senaste åren haft framstående uppdrag i sambaskolorna G.R.E.S. Unidos da Tijuca (vinnare av karnevalen i Rio 2010, 2012 och 2014) och  G.R.E.S. Estácio de Sá. Är dessutom en av medlemmarna i den exklusiva slagverksgruppen Batuque Digital

Leandro Rodrigues, cavaquinhospelare och slagverkare från Rio de Janeiro - Catnival Cruise Stockholm 2014.

Leandro Rodrigues, cavaquinhospelare och slagverkare från Rio de Janeiro – Catnival Cruise Stockholm 2014.

Leandro Rodrigues – En välkänd cavaquinho-spelare i Rio de Janeiros musikliv som ofta får uppdrag av de stora sambaskolorna. Började att spela och studera musik redan vid 8-års ålder och är även väldigt duktig slagverkare. Är musikalisk ledare för karnevals-gruppen Bloco Camaleões do Vila. Medverkar ofta som studiomusiker på skivinspelningar med de stora sambastjärnorna. Medverkade i karnevalen 2014 tillsammans med sambaskolan GRES Unidos de Vila Isabel.

• Info om biljetter mm finns på  Carnival Cruise hemsida: http://carnivalcruise.se/tickets/

Filed Under: News

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply